De film ‘Eanske Onze Stad’ die Concept053 samen met Moekotte Media heeft geproduceerd is flink viral gegaan op sociale media. De film over het surrealistisch lege Enschede ging op vrijdag 3 april in première. Ook de lokale en regionale media hebben de film opgepikt.


Rens Weustink over de aandacht voor de film:

“Mooi om te zien dat de film mensen raakt. De trots op de officieuze Twentse hoofdstad blijkt ook in deze tijd aanwezig te zijn. Trots op het samen zorgen voor zo min mogelijk besmettingen met Corona en zo min mogelijk ziekenhuisopnames. Trots ook op het Twentse Noaberschap waarbij buren en familie elkaar steunen. Het project is wat mij betreft geslaagd.”


Onderstaand een overzicht van de diverse plekken waar onze film opdook:


Heb je de film nog niet gezien?
Kijk snel op Youtube: https://youtu.be/iSB5FHkjZ9I

Tags

Comments are closed