Concept053 biedt full service

We houden van ontzorgen. We zijn gespecialiseerd in drie elkaar aanvullende specialismen: concepten, projecten en communicatie

Concepten

Een concept is eigenlijk een bouwplan of procesplan om je eerste idee verder te brengen en zo succesvol mogelijk te maken. Wij helpen je de gaafste uitwerkingen te vinden die precies dat realiseren wat je je erbij voorstelt. En dan nog ietsje meer.

Concept053 ontwikkelt creatieve concepten voor diverse doeleinden.

Projecten

Concept053 ontwikkelt projecten van A tot Z. We organiseren creatieve brainstorms, scherpe werkgroepoverleggen, maken strakke planningen en ontzorgen jouw organisatie bij alle andere stappen in een project. Concept053 biedt ook simpelweg projectondersteuning om jouw projectteam of werkgroep meer power te geven.

Communicatie

Communicatie moet raak zijn. Niet meer en niet minder. Begrijpelijk, uitdagend, net even anders, maar altijd prettig van toon. We zorgen ervoor dat de door ons geproduceerde communicatie-uitingen passen bij de identiteit van jouw organisatie. Natuurlijk verdiepen we ons vooraf goed in de doelgroep(en) zodat we precies weten wat er nodig is om hen de juiste beleving te bieden bij jouw merk. Dat is waar Concept053 jouw organisatie een voorsprong mee geeft.